برگزاری نخستین اجلاس ملی اصحاب اندیشه در مجتمع آدینه
نخستین اجلاس ملی اصحاب اندیشه با محوریت «جبههسازی در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» چهارشنبه تا جمعه (۱۳ الی ۱۵ آذرماه) با حضور
سردار محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیهالله، سردار حسین یکتا فرمانده قرارگاه جهادی بنیاد کرامت امام رضا(ع)، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه رئیس شورای سیاستگذاری اجلاس، حجتالاسلام حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه، آیتالله سیدمحمدمهدی میرباقری، علیاصغر طاهرزاده، حجتالاسلام علی ذوعلم، حجتالاسلام محمدرضا عابدینی، حجتالاسلام سیدمحمدحسین راجی و جمعی از فعالان فکری، فرهنگی، اجتماعی انقلاب اسلامی در مجتمع آدینه برگزار شد.
هدف اصلی از برگزاری این اجلاس عبارت است از:
۱- هویت بخشی به قوه راهبردی جبهه فرهنگی، اجتماعی انقلاب اسلامی
۲. جبههسازی در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
ارائه محصولات و دستاوردهای موسسات مردمی در حاشیه اجلاس
در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی جبهه مردمی انقلاب اسلامی با محوریت «بیانیه گام دوم» نیز برپا بود و موسساتی همچون «جامعه ایمانی مشعر»، «بنیاد خانواده»، «مجمع عالی اقتصاد مقاومتی»، «مجمع فعالان جمعیت»، «قرارگاه مردمی تحول اجتماعی»، «مجمع نوشت افزار اسلامی» و ... با ایجاد غرفههایی محصولات خود را برای شرکتکنندگان در این اجلاس ارائه کرده بودند.
سردار محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیهالله الاعظم عصر روز چهارشنبه 13 آذرماه در جمع شرکتکنندگان ضمن انتقاد از وضعیت مدیریت اجرایی کشور اظهار داشت: راه برونرفت از مشکلات حاضر تحقق بندهای بیانیه گام دوم انقلاب است و هرچقدر سرعت اجرا بیشتر باشد مشکلات کشور زودتر حل خواهد شد.
فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیهالله الاعظم با اشاره به توجه ویژه بیانیه گام دوم به نقش جوانان در رسیدن به چشمانداز انقلاب افزود: رهبر انقلاب تاکید دارند که برای رسیدن به چشمانداز انقلاب به یک «حرکت عمومی» نیاز داریم و البته این حرکت در حال حاضر وجود دارد و باید سرعت به آن بخشید؛ بنابراین لازم است در هیئتهای اندیشهورز درباره معنای حرکت عمومی گفتگو و برای آن تعریفی صورت بگیرد.
سردار جعفری با اشاره به نقشآفرینی و حضور تعیینکننده مردم در بحرانها و فتنههای مختلف افزود: در سالهای اخیر که توان و تجربهمان در به میدان آوردن مردم بیشتر شده، فتنهها زودتر از فتنههای سال 78 و 88 دفع و خنثی شده است. در موضوع سیل نیز وقتی توانستیم زمینه نقشآفرینی مردم در حل بحران و حضور در صحنه را درست فراهم کنیم، بحران به خوبی رفع شد.
فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیهالله الاعظم اظهار داشت: باید از خود سوال کنیم که آیا توانستهایم زمینه مناسبی برای حضور مردم در عرصه جنگ نرم اعم از عرصههای سیاسی، اجتماعی و غیره را فراهم کنیم یا نه. آیا اصلا مردم حس میکنند که باید در عرضه جنگ نرم نقشی بیافرینند؟
وی افزود: مهمترین نکته در به صحنه آوردن مردم در عرصههای مختلف، موضوع ایجاد احساس ضرورت و فوریت برای انجام یک حرکت است و اگر بتوان این حس را در مردم ایجاد کرد مردم خودشان به جنبش و حرکت میافتند. در همین اتفاقات اخیر، مردم وقتی خسارات و ناامنیها را دیدند به صحنه آمدند و یا در ماجرای سیل وقتی مردم صحنههای غمانگیز سیلزدهها و خانههای آنها را میبینند و حس میکنند در حال حاضر آنها نیاز به کمک دارند، انفرادی و یا گروهی به صحنه آمده و کمک میکنند.
وی ادامه داد: در مسیر تمدن نوین اسلامی انتظاراتی از جوانان مومن انقلابی میرود که قطعا با موانع و مشکلاتی همراه خواهد بود که لازم است این مشکلات با جهاد مال و جان و ایستادگی حل شود و این حرکتهای خودجوش مردمی نباید به سازمان و نهادی وابسته باشد که این شدنی است و در حال حاضر مجموعههایی جهادی با این ویژگیها وجود دارند که باید تجربیات خود را منتقل کنند.
سردار جعفری در پایان اظهار داشت: امروز در هر محله نیاز است که تعدادی از نیروهای مردمی با محوریت نیروهای جوان گرد هم بیایند تا صدای مردم محله را به گوش سازمانها و نهادها برسانند و بتوانند در حوزههای مختلف قدمی در جهت رفع مشکلات مردم بردارند.
غرفه مجمع فعلان جمعیت